GY.I.K.

A leggyakrabban oktatott nyelvek listáját itt találja. Ha nincs a listában az Ön által keresett nyelv,

lépjen kapcsolatba velünk, és igyekszünk megoldást találni.

Az Ameropa kizárólag céges megrendelések alapján szervez csoportokat, így nem tud meglévő csoporthoz csatlakozni. Egyéni megrendelőként azonban természetesen egyéni órákra van lehetőség.

Lépjen kapcsolatba velünk itt!

A céges igényekhez alkalmazkodva elsősorban kihelyezett órákat tartunk, de igény szerint az órát lehet az Ameropa stúdiójában is tartani.

Általában nincs, mivel a kurzusokat az egyedi igények szerint alakítjuk ki, változó, hogy milyen tananyagot használunk. A tananyag beszerzésében azonban segítséget nyújtunk.

Nem, az Ameropa nem nyelvvizsgaközpont. Igény esetén azonban szervezünk próbavizsgát, ahol a résztvevők a valóságnak megfelelő körülmények között tehetnek próbavizsgát és kapnak útmutatást a további készüléshez.

Alapfilozófiánk szerint a nyelvoktatás sikere döntő mértékben a tanáron múlik. A résztvevők motivációját is nagyrészt a tanár személyisége befolyásolja, ezért alapos tanár-kiválasztási és - felvételi rendszert alkalmazunk.

A tanár személyét a tanfolyam időpontjának függvényében az igényfelmérés után jelöljük ki.

Igen, van: az előzetes igényfelmérés során egyeztetett formában. A tanfolyamot írásbeli és/vagy szóbeli belső vizsga zárja.

Egyrészt áll egy írásbeli tesztből, másrészt egy szóbeli elbeszélgetésből, amely során kitérünk a nyelvi tanulmányokra, tanulási szokásokra, a fejlesztendő területekre / igényekre. Ez természetesen célnyelven történik.

A szintfelmérést a megrendelő telephelyén végezzük előre egyeztetett időpontban. Az írásbeli tesztet és a szóbeli felméréseket a résztvevők időbeosztásához igazítva szervezzük.

Igen, egy-egy tanfolyam írásbeli és/vagy szóbeli vizsgával zárul.

A kapcsolattartás folyamatos. A szintfelmérések eredményét megküldjük – ez alapján kerülnek kialakításra a csoportok. A tanfolyam ideje alatt folyamatosan vezetjük a jelenlét statisztikát, amit havonta megküldünk. Az ismétlő tesztek eredményeit is rendelkezésre bocsátjuk. A tanfolyamzáró vizsga után elküldjük az eredményeket, összegyűjtjük és megküldjük a résztvevők visszajelzéseit, és összeállítunk egy jelentést a nyelvtanfolyam zárásaként.

Az Ameropa a tanfolyam indításától a lezárásig teljes adminisztrációs támogatást nyújt. Figyelemmel kísérjük a jelenlétet, megszervezzük és lebonyolítjuk a vizsgákat. A szükséges információkat átláthatóan rendszerezve adjuk át. Minden partnerünk állandó kijelölt kapcsolattartóval dolgozhat együtt.

Pszichológiai kutatások szerint az érzelmek nélkül, neutrálisan tanultak nyom nélkül távoznak a memóriából, míg a pozitív érzésekkel, élményekkel együtt tanultak a hosszú távú-memóriában tárolódnak

Néhány hasznos linket gyűjtöttünk össze, hogy nyáron is tudjon mindenki gyakorolni!

Rólunk írták

 • „(…) Az Ameropát, mint az üzleti nyelvoktatási szolgáltatásokban kimagaslóan professzionális, precíz és ügyfélorientált partnert ajánlom minden vállalat számára.”

  Dale A. Martin CEO
  SIEMENS Zrt.
 • „Szeretném kiemelni azt az igen hatékony és professzionális munkát, amelyet az Ameropa Nyelviskola végzett az elmúlt 2 évben. 12 különböző országból érkezett munkatársaink számtalan kérésére és problémájára az Ameropa mindig rugalmasan és hatékonyan reagált. A nyelvoktatás résztvevői teljes mértékben elégedettek voltak mind a nyelvtanárokkal, mind az Ameropa megbízható csapatával, akik mindig készen álltak az igényeink kielégítésére. Még egyszer köszönöm ezt az igen hatékony együttműködést.”

  Frederic Moureu
  HR manager, DEGREMONT SA, Csepel Process Group
 • „(…) Az Ameropa Nyelviskolánál testreszabott egyéni oktatást kapok – ennek eredményét nap mint nap kamatoztatom.”

  dr. Fischer Béla
  vezérigazgató, Magyar Cukor Rt.
 • „(…) Véleményem szerint az Ameropa Nyelviskolát sok minden megkülönbözteti versenytársaitól: pontosságuk, rugalmasságuk, válogatott és folyamatosan továbbképzett tanári csapatuk, az ügyfelekre szabott tematika, a hallgatóra/tanulóra alakított módszertan, az összeállított tananyagok minősége és példaértékű a Nyelviskola támogató munkatársainak kommunikációja és adminisztratív munkája.”
  Kopányiné Pécsi Judit,
  HR igazgató, UNION Biztosító Zrt.
 • „Az Ameropa Nyelviskola szolgáltatása minden elvárásunknak megfelelt. (…)”

  Sárossy Attila
  igazgató, Gyermely Zrt.
 • „Az Ameropa az egyik legjobb nyelviskola, ahol valaha tanultam. A közvetlenül,személyesen szervezett és kivitelezett oktatás segítségével nagyon rövid idő alatt sikerült bámulatos eredményeket elérnem. (…) Az Ameropa érdekes és változatos nyelvoktatását minden fenntartás nélkül merem ajánlani és minden alkalmat megragadok, hogy ajánljam is.”

  Thorsten Scheer
  Robert Bosch Kft., Hatvan

Ügyfeleink

2014 © Ameropa Nyelviskola Kft.

A honlapot Drupal keretrendszer működteti