Nyelvi előszűrés

Az Ameropa Nyelviskola által kifejlesztett nyelvi előszűrés célja, hogy Partnereinek a hozzájuk jelentkező vagy már felvett dolgozók nyelvtudásának mérésében pontos és megbízható segítséget nyújtson.

Tapasztalataink szerint az előzetes nyelvi tanulmányok igazolása, vagy egy meglévő nyelvvizsga nem mindig jelent aktív, elvárható szintű nyelvtudást – ezért a munkatársak nyelvtudásának objektív megítéléséhez elengedhetetlen a nyelvtudás pontos mérése.

Az aktuális nyelvtudás pontos megállapítása összetett feladat, ezért fontos, hogy specialista végezze azt. Az Ameropa szakértői több éves tesztelői tapasztalattal rendelkeznek, a tesztelők nyelvtudása anyanyelvi, vagy közel anyanyelvi szintű.

A szóbeli (telefonos vagy személyes) nyelvtesztelés a verbális készségeket  méri – ez a készség a legfontosabb az üzleti kommunikáció során. Az általános nyelvi írásbeli nyelvteszteléshez nyelvi szintfelmérő teszteket, illetve e-mail és levélírást használunk. A szaknyelvi tudást mérő írásbeli teszt feladatait a megbízó segítségével és útmutatásai alapján speciálisan a tesztelés céljainak megfelelően állítjuk össze.

Az Ameropa nyelvtesztelés előnyei:

• pontos és megbízható,

• azonnali eredményt ad,

• minimális idő ráfordítást igényel a résztvevő (és az Önök) részéről,

• rugalmas,

• tehermentesíti a megbízót.

Pszichológiai kutatások szerint az érzelmek nélkül, neutrálisan tanultak nyom nélkül távoznak a memóriából, míg a pozitív érzésekkel, élményekkel együtt tanultak a hosszú távú-memóriában tárolódnak

Néhány hasznos linket gyűjtöttünk össze, hogy nyáron is tudjon mindenki gyakorolni!

Rólunk írták

 • „(…) Az Ameropát, mint az üzleti nyelvoktatási szolgáltatásokban kimagaslóan professzionális, precíz és ügyfélorientált partnert ajánlom minden vállalat számára.”

  Dale A. Martin CEO
  SIEMENS Zrt.
 • „Szeretném kiemelni azt az igen hatékony és professzionális munkát, amelyet az Ameropa Nyelviskola végzett az elmúlt 2 évben. 12 különböző országból érkezett munkatársaink számtalan kérésére és problémájára az Ameropa mindig rugalmasan és hatékonyan reagált. A nyelvoktatás résztvevői teljes mértékben elégedettek voltak mind a nyelvtanárokkal, mind az Ameropa megbízható csapatával, akik mindig készen álltak az igényeink kielégítésére. Még egyszer köszönöm ezt az igen hatékony együttműködést.”

  Frederic Moureu
  HR manager, DEGREMONT SA, Csepel Process Group
 • „(…) Az Ameropa Nyelviskolánál testreszabott egyéni oktatást kapok – ennek eredményét nap mint nap kamatoztatom.”

  dr. Fischer Béla
  vezérigazgató, Magyar Cukor Rt.
 • „(…) Véleményem szerint az Ameropa Nyelviskolát sok minden megkülönbözteti versenytársaitól: pontosságuk, rugalmasságuk, válogatott és folyamatosan továbbképzett tanári csapatuk, az ügyfelekre szabott tematika, a hallgatóra/tanulóra alakított módszertan, az összeállított tananyagok minősége és példaértékű a Nyelviskola támogató munkatársainak kommunikációja és adminisztratív munkája.”
  Kopányiné Pécsi Judit,
  HR igazgató, UNION Biztosító Zrt.
 • „Az Ameropa Nyelviskola szolgáltatása minden elvárásunknak megfelelt. (…)”

  Sárossy Attila
  igazgató, Gyermely Zrt.
 • „Az Ameropa az egyik legjobb nyelviskola, ahol valaha tanultam. A közvetlenül,személyesen szervezett és kivitelezett oktatás segítségével nagyon rövid idő alatt sikerült bámulatos eredményeket elérnem. (…) Az Ameropa érdekes és változatos nyelvoktatását minden fenntartás nélkül merem ajánlani és minden alkalmat megragadok, hogy ajánljam is.”

  Thorsten Scheer
  Robert Bosch Kft., Hatvan

Ügyfeleink

2014 © Ameropa Nyelviskola Kft.

Drupal alapú website