Kurzusok

Általános nyelv

Egyéni vagy csoportos általános nyelvi képzésünk kezdőtől felsőfok feletti szintig segít a beszéd, a beszédértés, az írás és az olvasás magabiztos elsajátításában. Olyan gördülékeny, nyelvileg helyes szóbeli és írott kommunikációs készségeket fejleszt, amelyek minden helyzetben hatékonyan használhatóak.

Üzleti nyelv

Vállalatspecifikus üzleti nyelvi kurzusainkon már kezdő szinttől elsajátíthatóak a legfontosabb munkahelyi kommunikációs szituációk, a munkakörnyezet szókincse, az üzleti élet nyelvi fordulatai szóban és írásban egyaránt. Ezeken a kurzusokon a nyelvi készségeken túl átfogó üzleti ismereteit is felelevenítheti.

TANÁRAINK

Alapfilozófiánk szerint a nyelvoktatás sikere döntő mértékben a tanáron múlik. Hisszük, hogy a hallgatói motivációt is nagyrészt a tanár személyisége befolyásolja. Nyelvtanárainkat és óráinkat a résztvevők 92%-a kiválónak értékeli. 80 fős tanári gárdánk minden tagja felsőfokú - (felnőtt) nyelvoktatásra jogosító - végzettséggel, és többéves gyakorlattal rendelkezik az üzleti nyelvoktatás területén is. Sokuknak van üzleti, közgazdasági vagy más szakmai másoddiplomája.

Az Ameropás tanár

 • felkészült, többéves nyelvoktatási gyakorlattal rendelkezik
 • jártas az üzleti életben
 • rugalmasan alkalmazkodik a résztvevők igényeihez
 • fogékony a hallgatói visszajelzésekre
 • lelkes, motivált

Rendszeresen szervezünk nyelviskolán belüli tréningeket tanáraink továbbképzésére. 4000 kötetes speciális szakkönyvtárunk az oktatók számára folyamatosan rendelkezésre áll.

Pszichológiai kutatások szerint az érzelmek nélkül, neutrálisan tanultak nyom nélkül távoznak a memóriából, míg a pozitív érzésekkel, élményekkel együtt tanultak a hosszú távú-memóriában tárolódnak

Néhány hasznos linket gyűjtöttünk össze, hogy nyáron is tudjon mindenki gyakorolni!

Rólunk írták

 • „(…) Az Ameropát, mint az üzleti nyelvoktatási szolgáltatásokban kimagaslóan professzionális, precíz és ügyfélorientált partnert ajánlom minden vállalat számára.”

  Dale A. Martin CEO
  SIEMENS Zrt.
 • „Szeretném kiemelni azt az igen hatékony és professzionális munkát, amelyet az Ameropa Nyelviskola végzett az elmúlt 2 évben. 12 különböző országból érkezett munkatársaink számtalan kérésére és problémájára az Ameropa mindig rugalmasan és hatékonyan reagált. A nyelvoktatás résztvevői teljes mértékben elégedettek voltak mind a nyelvtanárokkal, mind az Ameropa megbízható csapatával, akik mindig készen álltak az igényeink kielégítésére. Még egyszer köszönöm ezt az igen hatékony együttműködést.”

  Frederic Moureu
  HR manager, DEGREMONT SA, Csepel Process Group
 • „(…) Az Ameropa Nyelviskolánál testreszabott egyéni oktatást kapok – ennek eredményét nap mint nap kamatoztatom.”

  dr. Fischer Béla
  vezérigazgató, Magyar Cukor Rt.
 • „(…) Véleményem szerint az Ameropa Nyelviskolát sok minden megkülönbözteti versenytársaitól: pontosságuk, rugalmasságuk, válogatott és folyamatosan továbbképzett tanári csapatuk, az ügyfelekre szabott tematika, a hallgatóra/tanulóra alakított módszertan, az összeállított tananyagok minősége és példaértékű a Nyelviskola támogató munkatársainak kommunikációja és adminisztratív munkája.”
  Kopányiné Pécsi Judit,
  HR igazgató, UNION Biztosító Zrt.
 • „Az Ameropa Nyelviskola szolgáltatása minden elvárásunknak megfelelt. (…)”

  Sárossy Attila
  igazgató, Gyermely Zrt.
 • „Az Ameropa az egyik legjobb nyelviskola, ahol valaha tanultam. A közvetlenül,személyesen szervezett és kivitelezett oktatás segítségével nagyon rövid idő alatt sikerült bámulatos eredményeket elérnem. (…) Az Ameropa érdekes és változatos nyelvoktatását minden fenntartás nélkül merem ajánlani és minden alkalmat megragadok, hogy ajánljam is.”

  Thorsten Scheer
  Robert Bosch Kft., Hatvan

Ügyfeleink

2014 © Ameropa Nyelviskola Kft.

A Drupal alapú honlap készítésében részt vett a Macroweb Internet Consulting