Fordítás

Megbízható, pontos fordításokkal állunk az Ön rendelkezésére reális áron! Fordítóink nem csak a nyelvben és több kultúrában járatosak, de mindegyikük jelentős fordítói tapasztalattal bír és általában az adott szakterület (pl. számvitel, pénzügy, informatika) diplomájával rendelkezik.

Különösen nagy gyakorlattal rendelkezünk

 • pénzügyi-gazdasági
 • jogi
 • informatikai

szakszövegek fordításában angol-magyar, magyar-angol, német-magyar, magyar-német viszonylatban. Fordításainkhoz anyanyelvi lektort is tudunk biztosítani.

Hosszabb távú megrendelésekhez fordítási memóriát építünk fel és használunk.

Céges ügyfeleinknek

Cégünk garantálja a teljes titoktartást a fordított szövegekkel kapcsolatban. Készen állunk arra is, hogy a szokatlan, hirtelen felmerülő és sürgős igényeket rugalmasan megoldjuk (pl. szerződések rövid határidőre, power point-os vállalati beszámolók azonnalra, stb). Speciális nyelvezetű munkák esetén (pl. controlling kézikönyv, vállalati szabályzatok, gépkönyv, stb.) Önnel együttműködve alakítjuk ki a terület speciális szó(kincs)tárát – ezt a fordítási memóriában tároljuk a további fordítások megkönnyítése érdekében.

Fordítási tarifák

A fordítások díja függ a nyelvtől, a szöveg típusától (szakszöveg), a határidőtől és a dokumentum formátumától. Amennyiben szeretne részletes fordítási ajánlatot kérni, küldjön e-mailt az ameropa [at] ameropatraining [dot] hu címre, vagy hívja a +36-1-209-3993-as telefonszámot.

Pszichológiai kutatások szerint az érzelmek nélkül, neutrálisan tanultak nyom nélkül távoznak a memóriából, míg a pozitív érzésekkel, élményekkel együtt tanultak a hosszú távú-memóriában tárolódnak

Néhány hasznos linket gyűjtöttünk össze, hogy nyáron is tudjon mindenki gyakorolni!

Rólunk írták

 • „(…) Az Ameropát, mint az üzleti nyelvoktatási szolgáltatásokban kimagaslóan professzionális, precíz és ügyfélorientált partnert ajánlom minden vállalat számára.”

  Dale A. Martin CEO
  SIEMENS Zrt.
 • „Szeretném kiemelni azt az igen hatékony és professzionális munkát, amelyet az Ameropa Nyelviskola végzett az elmúlt 2 évben. 12 különböző országból érkezett munkatársaink számtalan kérésére és problémájára az Ameropa mindig rugalmasan és hatékonyan reagált. A nyelvoktatás résztvevői teljes mértékben elégedettek voltak mind a nyelvtanárokkal, mind az Ameropa megbízható csapatával, akik mindig készen álltak az igényeink kielégítésére. Még egyszer köszönöm ezt az igen hatékony együttműködést.”

  Frederic Moureu
  HR manager, DEGREMONT SA, Csepel Process Group
 • „(…) Az Ameropa Nyelviskolánál testreszabott egyéni oktatást kapok – ennek eredményét nap mint nap kamatoztatom.”

  dr. Fischer Béla
  vezérigazgató, Magyar Cukor Rt.
 • „(…) Véleményem szerint az Ameropa Nyelviskolát sok minden megkülönbözteti versenytársaitól: pontosságuk, rugalmasságuk, válogatott és folyamatosan továbbképzett tanári csapatuk, az ügyfelekre szabott tematika, a hallgatóra/tanulóra alakított módszertan, az összeállított tananyagok minősége és példaértékű a Nyelviskola támogató munkatársainak kommunikációja és adminisztratív munkája.”
  Kopányiné Pécsi Judit,
  HR igazgató, UNION Biztosító Zrt.
 • „Az Ameropa Nyelviskola szolgáltatása minden elvárásunknak megfelelt. (…)”

  Sárossy Attila
  igazgató, Gyermely Zrt.
 • „Az Ameropa az egyik legjobb nyelviskola, ahol valaha tanultam. A közvetlenül,személyesen szervezett és kivitelezett oktatás segítségével nagyon rövid idő alatt sikerült bámulatos eredményeket elérnem. (…) Az Ameropa érdekes és változatos nyelvoktatását minden fenntartás nélkül merem ajánlani és minden alkalmat megragadok, hogy ajánljam is.”

  Thorsten Scheer
  Robert Bosch Kft., Hatvan

Ügyfeleink

2014 © Ameropa Nyelviskola Kft.

A Drupal alapú honlap készítésében részt vett a Macroweb Internet Consulting